​​

 

 Στις 9 και 10 Απριλίου ο αθλητικός σύλλογος καράτε του χωριού μας με υπεύθυνη την κα. Στρατούλη Φραντζέσκα συμμετείχε στο πρωτάθλημα καράτε παίδων και κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο πυγμαχίας στο Περιστέρι. Ο Σύλλογος μας στάθηκε κοντά σ’ αυτό το σπουδαίο γεγονός, στήριξε οικονομικά την ομάδα και παραστάθηκε στους αγώνες η Πρόεδρος κα Ζάχου Ταξούλα και η Γ. Γραμματέας κα Μουτάφη Καλλιόπη. Στο πέρας των αγώνων, επιπλέον,  δόθηκαν εκ μέρους του Συλλόγου , από μια σακουλίτσα έκπληξη, δώρο στους μικρούς μας φίλους.

Το δώρο το δικό μας ήταν η  άμεση επικοινωνία με όλους αυτούς τους ανθρώπους που στηρίζουν τα παιδιά τους σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς και πορεύονται σε δρόμους με αξίες και αρχές του αθλητικού ιδεώδους. Δε η λάμψη στα μάτια των παιδιών και η αγωνιστικότητα τους μας άφησε άφωνους και τρομερά συγκινημένους. Όλοι είναι νικητές και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Τρία παιδιά κατάφεραν να αποσπάσουν και μετάλλιο

 

Αθλητές του Shotokan Karate Πολιχνίτου

 

 Βενέτης Ε.: Χρυσό μετάλλιο κάτα παίδων 8 ετών

Μαρδάς Κ. : Χάλκινο   μετάλλιο κάτα παίδων 7 ετών

 Ψάνης Ε. : Χάλκινο  μετάλλιο κούμιτε παίδων 13 ετών

Την 7η θέση κατέλαβαν οι αθλητές Δούκας Ν και Κακάμπουρα Κ.

Αξιόλογη προσπάθεια και ύστερα από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας αλλά παρόλα αυτά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε μια τόση σημαντική διοργάνωση είχαν οι αθλητές: Βενετη Θ., Κωλέτη Χ., Μαρδας Ι., Συκά Σ.

Την αγάπη μας και το σεβασμό μας στους μικρούς μαχητές. Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!

                                                                                               Το Δ.Σ.