Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιχνιατών Αθήνας εκφράζει τα  θερμά του συγχαρητήρια  στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Πολιχνίτου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων σας  επιβραβεύθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία!!

Αξίζουν, επίσης, συγχαρητήρια, τόσο στους εκπαιδευτικούς για την προσήλωση στο έργο τους, όσο και στους γονείς που υπήρξαν οι στυλοβάτες της προσπάθειας των παιδιών.

Για  τους μαθητές  που δεν κατόρθωσαν, σε αυτή την πρώτη τους προσπάθεια, να εκπληρώσουν τους στόχους τους, ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσουν με αισιοδοξία και θάρρος τον αγώνα. Θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στην ζωή σας, για να δικαιωθεί ο μόχθος σας και να επιτευχθούν τα όνειρά σας.

 

*Επίσης, Θερμά Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες της υπόλοιπης Λέσβου και σε όλη την Ελλάδα..!!!

 

📌📌 Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την επιτυχία των παιδιών σας  επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 690 662 3356, 6978788948 ή στέλνοντας email : [email protected] , ακόμα και αφήνοντας το ονοματεπώνυμο και τη σχολή εισαγωγής σας, με σχόλιο, προκειμένου να σας καλέσουμε στην εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων που θα διοργανώσουμε στον Πολιχνίτο, μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

📍Θα ακολουθήσει ενημέρωση.