Ημέρα γιορτής η σημερινή για την ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου, αλλά και τη Λέσβο, με τα εγκαίνια του Γεωπάρκου και Θερμαλιστικού Κέντρου Ιαματικών Πηγών Πολιχνίτου. Ένα έργο πνοής, που περιμέναμε χρόνια, πήρε σάρκα και οστά χάρη στον συγχωριανό μας κ. Θεόδωρο Κούσκο, τον οποίο συγχαίρουμε και ευχαριστούμε από καρδιάς. Σημαντική φυσικά και η συμβολή του Δήμου  Δυτικής Λέσβου και του Δημάρχου κ. Βέρρου, αλλά και του συγχωριανού μας, Αντιδημάρχου Τ. Υπηρεσίας, κ.Αλάνη. Μεγάλη η συγκίνηση για πολλούς σήμερα! Νέα εποχή για τον τόπο μας!!

Εγκαίνια που τελέστηκαν με λαμπρότητα και με πλήθος κόσμου, κυρίως Πολιχνιατών, και πώς να μην ήταν άλλωστε, αφού οι ιαματικές πηγές αποτελούν διακαή πόθο, όλων μας. Ευχή μας να είναι η απαρχή οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, κος Ταξιάρχης Βέρρος, , η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, κα Αναστασία Αντωνέλλη, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, κος Πανάγος Κουφέλος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, κος Γιώργος Αλάνης, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Δυτικής Λέσβου, κα Αφροδίτη Βατή, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολιχνίτου, κος Δημήτρης Γιανναρέλλης, , ο στρατηγός και υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός της 98 ΑΔΤΕ, ο στρατηγός της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, Ελευθέριος Ντουρουντούς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, κος  Βαγγέλης Μυρσινιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου κος Βογιατζής, το μέλος του Δ.Σ. των Ιαματικών Πηγών Ελλάδας κος Ζαφειρίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της τοπικής κοινωνίας καθώς και του κλήρου.

 

ψ

 

ψ

 

ψ

 

ψ

 

ψ

 

ψ

 

ψ

 

ψ

 

ψ