Σε μια μικρή γιορτή εξελίχθηκε η χθεσινή βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Σύλλογος Πολιχνιατών Αθήνας βράβευσε τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, αλλά και τους αθλητές και τις αθλήτριες του Shotokan karate Πολιχνίτου, οι οποίοι και διακρίθηκαν τον Μάιο σε διεθνείς αγώνες στη Βουλγαρία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, φέτος, για δεύτερη χρονιά και είμαστε περιχαρείς τόσο για την ανταπόκριση,  όσο και για το γεγονός οτι είχαμε την τιμή να γνωριστούμε με τα παιδιά, το μέλλον του τόπου μας, να τους συγχαρούμε και να τους επιβραβεύσουμε για την προσπάθεια και την επίτευξη του στόχου τους και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο κύκλο ζωής που ξεκινά. Στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, ευχόμαστε αισιοδοξία και δύναμη. Η ζωη ειναι μπροστά για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους! Στους αθλητές, την προπονήτρια κα Στρατούλη και το Σύλλογο, να χαίρονται την κάθε στιγμή και να έχουν παντα επιτυχίες. Ευχαριστούμε θερμά τον  Λυκειάρχη κ. Χατζηλάμπρου που αποδέχθηκε την πρόσκληση και ηρθε από τη Μυτιλήνη για τη χθεσινή μας εκδήλωση, καθως και για την ευγενική χειρονομία του να προσφέρει κι εκείνος αναμνηστικά στους επιτυχόντες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον συγχωριανό μας, κ. Χρήστο Τυρανή, που μας φιλοξένησε στο χώρο του (καφετέρια Τουλίπα), καθώς και για τη στήριξη στο Σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους παρευρισκομένους για την καλή τους διάθεση και τα ευγενικά τους λόγια. Όλοι συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί μια υπέροχη και ξεχωριστή βραδιά.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

 

fd

 

fd

 

fd

 

fd

 

fd

 

fd

 

fd

 

fd

 

fd

 

gf

 

fd

 

fd

 

fd

 

fd

 

fd

 

fd

 

fd

 

fd