Το τριήμερο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που έγιναν φέτος στο χωριό μας αποτέλεσε μια αξέχαστη και ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας. Ο χρόνος δε θα μπορούσε να κλείσει πιο όμορφα για το χωριό μας αλλά και για εμάς τους ίδιους!!! Η λέξη "ευχαριστώ" είναι λίγη για να περιγράψει την ευγνωμοσύνη μας και το θαυμασμό μας για τη σκληρή δουλειά και τη στήριξη όλων σας!!!

Το αποτέλεσμα αυτό δε θα είχε προκύψει και τίποτα δε θα μπορούσε να επιτευχθεί εάν δεν υπήρχαν άνθρωποι να "βάλουν πλάτη" σε αυτό το εγχείρημα των συλλόγων του χωριού μας που με εθελοντική δουλειά και χωρίς καμία ιδιοτέλεια κατάφεραν να βάλουν τον Πολιχνίτο στο χάρτη των πολιτιστικών δρώμενων του νησιού μας!

Βέβαια, η οικονομική ενίσχυση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην όλη προσπάθεια μας μιας και χρειάζονταν υλικά πέρα από την εθελοντική εργασία. Γι'αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας:

Το σύλλογο Πολιχνιατών Αθήνας, ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Ο ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ"

τον Ασβεστά Μένιο,

τον Ματζώρο Παναγιώτη,

τα πρότυπα ελαιοτριβεία «Βερβέρης Ιωάννης» ,

το Σταυρέλλη Βασίλειο,

το Ελαιοτριβείο «Καντάρης Δημήτριος»,

το Super Market Σκλαβεννίτη ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ,

τον Κρητικό Γιώργο ,

τον Αδαλή Νίκο ,

το Συμεργελη Αργύριο,

την ποτοποιϊα Πλωμαρίου «Ισίδωρος Αρβανίτης» a.ε Plomari Isidoros Arvanitis Distillery (Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου)

Tην Συμμετοχή της ομάδας Oxygen Academy Oxygen Academy και του Αθλητικού Συλλόγου καράτε Πολιχνίτου. Α.Σ Karate Shotokan Πολιχνιτου

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε τον Καλαθά Κωσταντίνο για όλες τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις, το Ρουκουνιώτη Ευστράτιο, τον Πανσελληνα Νεκτάριο,τον Μπλέντη και τον Αλέξη για συνεισφορά τους στις τεχνικές παρεμβάσεις και επισκευές στο κτίριο.

Ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε και στον Δήμο Δυτικής Λέσβου για την κάλυψη ενός μέρους του στολισμού του εσωτερικού του κτιριου και της διασκέδασης των μικρών μας φίλων και συγκεκριμένα στον κύριο Γιώργος Αλάνης καθώς και στην Ζαχαρώ Ιωακείμ.

Η συνεργασία με όλους τους Συλλόγους Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πολιχνίτου Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Πολιχνίτου και τους Εθελοντές πιστεύουμε ότι ήταν καθοριστική για τη μελλοντική πορεία όλων των πολιτιστικών και όχι μόνο, δράσεων στον τόπο μας!!!

 

Εμείς σας ευχαριστούμε από καρδιάς που κρατάτε ζωντανό το χωριό μας...!!!