Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μελών, συντοπιτών και φίλων πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, στο κέντρο «Μουσικές Διαδρομές». Ένα μεσημέρι Κυριακής γεμάτο από μουσική, από τον εξαιρετικό συντοπίτη μας Βαγγέλη Σαραντίδη και την υπέροχη Μαρία Σουλτάτου, καθώς και από τους υπόλοιπους αξιόλογους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν το μουσικό σχήμα.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για το υπέροχο μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκαν και το οποίο διαφοροποίησαν αρκετά για εμάς…αλλά και από χορό. Το έναυσμα για να ξεκινήσει το γλέντι έδωσε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, το οποίο αφού συνόδευσε στο ποδαρικό την κα Μαριάνθη Ρούμπου, ξεσήκωσε το κοινό με το αστείρευτο κέφι του. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στο Χοροδιδάσκαλό μας κ. Μιχάλη Βουβέλη, όσο και στα μέλη του χορευτικού που πάντα εκπροσωπούν επάξια το Σύλλογό μας.

Μια ιδιαίτερη μέρα για εμάς, αφού είχαμε την τιμή και τη χαρά να ανακηρύξουμε Επίτιμη Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιχνιατών Αθήνας την κα Κατερίνα Πολυχρονοπούλου, η οποία έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου μας επί σειρά ετών, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την ανεκτίμητη, ανιδιοτελή και διαχρονική προσφορά της.

Στον ετήσιο χορό μας παρευρέθηκαν: o συγχωριανός μας και νέος Δήμαρχος Κορίνθου κος Νίκος Σταυρέλλης, ο, επίσης συγχωριανός μας, Καθηγητής Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και εκπρόσωπος του ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» κος. Στράτος Παπαδημητρίου. Η Καθηγήτρια του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κα Μανώλα. Η πρόεδρος του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης Αθηνών κα Άντα Ζαφειρέλλη, η Πρόεδρος του Παλλεσβιακού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου κα Γιώτα Κούσκου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλιανών Αθήνας κα Καλλιόπη Κουτσαυλή μαζί με μέλη του Δ.Σ. και ο Πρόεδρος της Νάπης και Αντιπρόεδρος της ΟΛΣΑ κος. Λευτέρης Καπετανάς. Επίσης, ο Αντιπρόεδρος των Βρισαγωτών Αθήνας, εκ των διαχειριστών της σελίδας "santavateradenexei" και χορηγός μας, κος. Θοδωρής Κούσκος, ο Αντιπρόεδρος των Πλωμαριτών Αθήνας κος. Γιάννης Φράγκος, η Πρόεδρος της Ε.Γ.Ε Αγίου Δημητρίου κα Χαρούλα Σταθάκη και ο Επικεφαλής των «Συνεργασιών Πόλης» Ηλιούπολης κος Αχιλλέας Αδαμαντιάδης, ενώ μεγάλη ήταν η χαρά μας που στο χορό μας παρευρέθηκε η συγχωριανή μας και ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας, του «Μπάλου», κα Πίτσα Βουνάτσου.

Ευχαριστούμε, όλους εσάς, τους συγχωριανούς μας, τους συντοπίτες και τους φίλους μας που παρευρεθήκατε στο χορό μας. Τα τόσο όμορφα λόγια που ακούσαμε και το ζεστό σας χαμόγελο μας γεμίζουν χαρά και μας δίνουν δύναμη. Ευχαριστούμε πολύ και όλους τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση). Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενή μας εκδήλωση!

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α