Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς η θερμή υποδοχή αλλά και η αγάπη με την οποία αγκαλιάζετε κάθε θεατρική μας παράσταση. Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 διηγηθήκαμε για 5η φορά  την  "Ιστορία του Βασιλιά Οιδίποδα" σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Αδαμαντιάδη.  Ένα έργο το οποίο έχουμε αγαπήσει και δουλέψει πολύ και που χαιρόμαστε που το απολαύσατε κι εσείς, όσο κι εμείς...!!!

Στην παράστασή μας παρευρέθηκαν η εκπρόσωπος του Βουλευτή Λέσβου κ. Χαράλαμπου Αθανασίου  κα Σαπφώ Αναστασίου καθώς και η σύζυγός του, κα Μαριάνθη Αθανασίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Ευρωκλινικής, συγχωριανός μας, κος Αντώνης Βουκλαρής, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Παλαιού Φαλήρου κος Ρήγας Τζαμζής, και ο  Πρόεδρος του ΔΑΚ Π. Φαλήρου κος Ντίνος Νικολαΐδης. Επίσης, ο Πρόεδρος του Ναπαίου Απόλλωνα Λέσβου και Αντιπρόεδρος της ΟΛΣΑ κος Λευτέρης Καπετανάς, ο Ταμίας της ΟΛΣΑ κος Σταύρος Αγοραστός, ο Ταμίας του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης Αθηνών κος Δημήτρης Ευσταθίου και η Πρόεδρος της ΕΓΕ Αγίου Δημητρίου κα Χαρούλα Σταθάκη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον αξιόλογο και χαρισματικό σκηνοθέτη μας κ. Γιώργο Αδαμαντιάδη που μας έδωσε τη δυνατότητα να διδαχθούμε από τα μηνύματα της παράστασης και να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, καθώς επίσης και την Υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας κα Κατερίνα Πολυχρονοπούλου για την άψογη οργάνωση και την άριστη συνεργασία. Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς για τα ζεστά και ενθαρρυντικά σας λόγια και που είστε πάντα δίπλα μας σε κάθε θεατρικό μας εγχείρημα..!!!

 

φδ

 

φδ

 

 

φδ

 

 

φδ

 

φδ

 

φδ

 

φδ

 

φδ

 

 

φδ

 

φδ

 

φδ

 

φδ