Το αναψυκτικά ΚΡΥΣΤΑΛ από τον Πολιχνίτο Λέσβου είναι γνωστά σε όλο το νησί για περισσότερο από μισό αιώνα. Η προσεγμένη ποιότητα των αναψυκτικών με το διακριτικό τίτλο ‘‘ΚΡΥΣΤΑΛ’’ έγινε πολύ γρήγορα γνωστή και αγαπήθηκε στην περιοχή και όχι μονό, κερδίζοντας ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής αγοράς .

Πορτοκαλάδα, λεμονάδα και βυσσινάδα είναι στην κορυφή των προϊόντων που παράγει η εταιρεία ΚΡΥΣΤΑΛ υπό τη σημερινή διεύθυνση του Γιώργου Σύκα.

Από σήμερα η εταιρεία παρουσιάζει στους καταναλωτές ένα νέο αναψυκτικό τύπου cola. Δύσκολο το εγχείρημα καθώς θα σταθεί απέναντι στα δύο κορυφαία αναψυκτικά του κόσμου τύπου cola.  Τα πρώτα σχόλια - όσων είχαν την τύχη να δοκιμάσουν το νέο αναψυκτικό - είναι κάτι παραπάνω από εγκωμιαστικά!

Η ιστορία...

Η επιχείρηση δημιουργήθηκε από τον Ελευθέριο Συκά το 1971 στον Πολιχνίτο και έδωσε τη δροσιά του στον κόσμο .

 Ένα παραδοσιακό αναψυκτικό που απευθύνθηκε στη περιοχή Πολιχνίτου αρχικά και σε ολόκληρο το νησί αργότερα. Η ιδιαίτερη γεύση του , τα καθαρά υλικά του έδωσαν κάτι το διαφορετικό και ξεχώρισε παραμένοντας το μόνο τοπικό αναψυκτικό που παράγεται στη Λέσβο.

Η συνταγή εξελίχθηκε , διακρίθηκε στον ξένο ανταγωνισμό και παρέμεινε αγέρωχο. Το 2010 έγινε νέο εργοστάσιο παραγωγής των αναψυκτικών και πλήρης ανανέωση στην τυποποίηση του προϊόντος.

Έτσι που στέκεται ιδιαίτερα καλά στον πολυεθνικό και όχι μόνο ανταγωνισμό. Με τάσεις να ξεπεραστούν τα όρια της Λέσβου γίνετε σταδιακή αύξηση της παραγωγής.

Πηγή: lesvosnews.net

https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/geyseis/h-lesbos-apektise-diko-tis-anapsyktiko-typoy-cola

Κ