Η ημέρα που πραγματοποιήθηκε ο χορός μας ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για εμάς, ημέρα χαράς και συγκίνησης, μια που με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ανακηρύξαμε την κα Κατερίνα Πολυχρονοπούλου σε Επίτιμη Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιχνιατών Αθήνας.

Η Κατερίνα μας, ένας άνθρωπος που θαυμάζουμε και εκτιμούμε πολύ και που με το έργο της έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της.

Η Κατερίνα μας, που έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου μας επί σειρά ετών και κατά την προεδρία της κυριολεκτικά απογείωσε το Σύλλογό μας. Δημιούργησε την χορευτική ομάδα, τη θεατρική ομάδα, μάλιστα κάποια εποχή είχαμε δύο θεατρικές ομάδες, χορωδία, ανανέωσε την εφημερίδα μας, ενώ ο Σύλλογός μας προχώρησε και στην έκδοση βιβλίων. Επίσης συμμετείχαμε σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλοντας την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά, ενδεικτικά αναφέρουμε το ''Αλάτι της Γης'' και τη ''Μουσική Παράδοση'', και σε τηλεοπτική σειρά, ενώ πραγματοποιήσαμε  πλήθος άλλων αξιόλογων εκδηλώσεων. Τόσες που είναι αδύνατον να τις απαριθμήσουμε..!!

Αφού έκλεισε ο κύκλος της σαν Πρόεδρος, δεν έφυγε ποτέ από το Σύλλογο, αλλά συνεχίζει να είναι δίπλα του ως Υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας και ενίοτε του Χορευτικού Τμήματος, τώρα , ως Υπεύθυνη Πολιτιστικών Τμημάτων.

Πέρα όμως από την αξιοθαύμαστη και πλούσια παρακαταθήκη που μας έχει χαρίσει, και που συνεχίζει, η Κατερίνα ξεχώρισε στις καρδιές όλων μας για το μεράκι και την ανεξάντλητη αγάπη που χαρακτηρίζει κάθε δράση της και αναφορά σχετικά με το Σύλλογο, τον Πολιχνίτο και το νησί μας...και όχι μόνο. Η Κατερίνα μας που φοράει την ψυχή της στο πρόσωπό της και που με αυτή την αστείρευτη γλυκύτητα, τη δοτικότητα και την ευγένεια που τη διακρίνουν γίνεται  φάρος φωτεινός και πηγή έμπνευσης για εμάς. Μια καρδιά γενναιόδωρη, που μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που την έχουμε δίπλα μας στις καλές, αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

 Κατερίνα μας, σ' ευχαριστούμε από καρδιάς για την ανεκτίμητη, ανιδιοτελή και διαχρονική προσφορά σου.

                                                                                            Με εκτίμηση

                                                                                                Το Δ.Σ

 

σ

 

α