λκ

 

λ

 

Μια πρόταση του Συλλόγου Νυφίδας που πήρε σάρκα και οστά από τον ''συνήθη ύποπτο'' τον αεικίνητο, τον καλλιτέχνη του χωριού μας, κ.Κώστα Καλαθά. Σημαντική και η συμβολή της προέδρου μας κας Ιωάννα Καλαθά που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου. Κάτι αλλάζει στον Πολιχνίτο...!!! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

* Παρακάτω παραθέτουμε δύο αναρτήσεις συγχωριανών μας που θεωρούμε ότι αξίζει να διαβαστούν!

 

  • E PLURIBUS UNUM ( Latin )

         Among the Many One

Μεσημεριάτικα σήμερα, ενώ πολλοί κοιμούνται είδα το γνωστό και αγαπητό φίλο Κώστα Καλαθά, για άλλη μια φορά να ομορφαίνει τον περιβάλλοντα χώρο. !!  Δε το θεώρησα σωστό να τον φωτογραφήσω εν ώρα έργου και δημιουργίας του. Απλά τον ευχαρίστησα για τη προσωπική του συμβολή στον τόπο μας.

Απ΄ότι κατάλαβα έχει σκοπό να ομορφύνει πολλά στη Νυφίδα. !! Σπανίζουν τέτοιοι Άνθρωποι.!! Πολλά Ευχαριστώ Κώστα!!

                                                                               Jimmy Papadimitriou

 

  • Ήρθε στον Πολιχνίτο, έμεινε και έγινε Πολιχνιάτης περισσότερο  ίσως από τους Πολιχνιάτες όπως αρκετοί/ες από εμάς. Γνωστός για τα καλλιτεχνικά του πονήματα δίνει ζωή , πνοή ,ζωντάνια, δίνει  χρώμα και φως. Αλλάζει την διάθεση .Προδιαθέτει σε έναν αλλιώτικο τόπο όπως άλλωστε αλλιώτικος είναι  από όλο το υπόλοιπο νησί προικισμένος με φυσική ομορφιά και φυσικές πηγές πλούτου ο Πολιχνίτος. Τυχαίο δεν είναι που υπήρξε κεφαλοχώρι με  πλούσια αισθητική αρχιτεκτονική!!! Έργα και ημέραι λοιπον στην Νυφίδα από τον κ. Κώστα Καλαθά. Ευχομεθα να είναι γερός, ευφάνταστος να δημιουργεί και να ομορφαίνει τον τόπο!!!.

                                                                            Μαρία Χατζησταματίου